FortFS memberikan anda satu peluang unik: deposit pada kadar tukaran 1 USD = 3,75 MYR. Cepat, ini adalah tawaran masa terhad!
Days
Hours
Minutes
Seconds
FAEDAH
Nikmati terma dagangan unggul kami dan kadar tukaran 1 USD = 3,75 MYR rendah secara eksklusif
Komisyen
Pada deposit dan pengeluaran.
Leveraj tanpa had
Dagangan dengan margin yang bersamaan dengan kosong!
Autorebat
Sehingga 30 USD dikembalikan kepada akaun anda untuk setiap transaksi dagangan.
BANK TEMPATAN
Gunakan mana-mana bank tempatan untuk mendeposit pada kadar tukaran 1 USD = 3,75 MYR
Maybank
CIMB
Hong Leong Bank
RHB Bank
Public Bank
Standard Chartered Bank
BONUSES
Kepelbagaian meluas bonus-bonus deposit - dapatkan dua kali faedahnya!
MegaProtect Bonus
Dapatkan untung berganda tanpa meningkatkan deposit!
Deposit Bonus
Dapatkan sehingga 50% untuk setiap deposit
Support Margin Bonus
Bonus yang menyelamatkan pada masa-masa kemerosotan
Terma dan syarat promosi:
  1. Promosi ini sah dari 03 Mei 2019 ke 07 Jun 2019.

  2. Hanya warganegara dan penduduk Malaysia sahaja yang layak untuk promosi ini.

  3. Kadar tukaran 1 USD = 3,75 MYR hanya tersedia untuk deposit melalui Bank tempatan. Deposit dengan kad bank atau kaedah-kaedah pembayaran lain akan menggunakan kadar bank sebenar.

  4. Sehingga promosi ini berakhir, jumlah yang didepositkan dan keuntungan yang diperolehi dengannya hanya boleh dikeluarkan pada kadar 1 USD = 3,75 MYR.

  5. Selepas promosi ini berakhir, jumlah yang didepositkan dan keuntungan yang diperolehi dengannya boleh dikeluarkan pada kadar bank sebenar tetapi hanya selepas melengkapkan keperluan perolehan: (deposit/40) lot. Contohnya, untuk deposit 80 USD perolehan dagangan yang diperlukan akan dikira seperti 80/40 = 2 lot. Tanpa melengkapkan keperluan perolehan dagangan, jumlah yang didepositkan dan keuntungan yang diperolehi dengannya hanya boleh dikeluarkan pada kadar 1 USD = 3,75 MYR.

  6. Pengeluaran hanya boleh dilakukan melalui Bank tempatan.

  7. Syarikat dengan budi bicaranya mempunyai hak untuk mengeluarkan mana-mana pelanggan daripada promosi ini tanpa sebarang gantirugi.
  8. Syarikat mempunyai hak untuk mengira semula kadar tukaran untuk deposit dan pengeluaran di dalam kes pendedahan sebarang aktiviti penipuan, seperti: pendaftaran-pelbagai, perhubungan menerusi IP, 'browser' (pelayar) 'cookies' atau CID; deposit/pengeluaran dan dagangan (membuatkan aktiviti anda kelihatan seperti dagangan) dengan sasaran menunaikan dana dengan kadar tukaran yang menguntungkan: 'hedging' (lindung nilai) di dalam akaun-akaun berbeza ( termasuk profil-profil berbeza berhubungan menerusi CID, IP atau 'cookies'); 'load' (isian) marginal tinggi (leveraj yang dicadangkan adalah 1:100); pemalsuan/suntingan verifikasi dokumen; atau yang lain-lain.


© 2010-2019 Fort Financial Services LTD

Fort Financial Services LTD,Registration number 25307 BC 2019Suite 305, Griffith Corporate CentreP.O. Box 1510, Beachmont KingstownSt Vincent and Grenadines
+371 67 66 0716